torsdag den 19. november 2009

Vinterjakke fra Briko

Jeg har taget min nye vinterjakke fra Briko i brug. Det er en rigtig lækker jakke, som jeg på det varmeste kan anbefale. Med en skiundertøje, en langærmet cykeltrøje og så jakken fra Briko, spiller det max. Jeg har indtil videre "kun" kørt i minus 5 grader, og det klarer den uden problemer. http://www.cyclingshop.dk/product.asp?product=2930

2 kommentarer:

  1. Ved godt denne post er gammel, men kan du give en opdate på om det er et mærke man skulle tage at købe, leder selv efter en ny jakke. og om den jakke er lige så god ved minus 10 osv. Jeg vil meget gerne hører både plusser og minuser.
    Mvh
    Søren

    SvarSlet
  2. Hej Søren, ser først din kommentar nu, så du har nok købt en jakke :-) Jakken har været fin, den er dog slidt op nu. Jeg har også kørt med en jakke fra extreme, den var også ok. Jeg kørte i BRIKO jakken stort set hver dag 30km til og fra job vinter 2009 og 2010. To slemme vintre, som den klarede uden problemer. Som sagt er det bare et spørgsmål om at supplere op. Jeg vil hellere have flere lag, en en meget varm jakke. Så denne jakke kan suppleres med lag under, eller hvis det er meget kold, en jakke udenpå. Har brugt sidstnævnte setop på skiture.

    SvarSlet